Meld deg på utveksling nå!

RCBACF 2009 nærmer seg med storskritt. Den 2-11 august gjennomføres utvekslingen med britiske RCBACF og vi har fått 25 plasser. Prinsippet om første mann til møllen gjelder. Derfor meld fra ASAP om du vil være med til Storbritania i sommer.

Les flere nyheter på Batterinytt

De som har gjennomført øvelse Vinterdrill og fjorårets HVULK har førstepri på plass. Men det er mange plasser, så sjansen for at akkurat du kommer med er stor om du melder deg i dag!

Send påmelding til post@rekruttbatteriet.com

OBS: Påmelding er bindene

Tags:
Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23

Leave a Reply

Your email address will not be published.