God respons på Utdanning & Yrke

Den 26-28 februar ble messen Utdanning & Yrke gjennomført i Spektrum. Messen som er Norges største arena for utdanningsinstitusjoner, bransjeorganisasjoner og bedrifter som vil møte elever og studenter ble en suksess for HVU. Rundt 100 ungdommer meldte sin interesse for HV-ungdommen ved vår stand.

Les flere nyheter på Batterinytt

Alle som meldte sin interesse vil om kort tid bli ringt opp av en avdeling der de bor. Vi vil også invitere alle i vårt område til en infokveld ved vårt HV-hus. Om du ikke fikk muligheten til å skrive deg på listen, fortvil ikke, send oss en mail her, eller møt opp til infomøtet 16.mars. Les mer her.

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23

Leave a Reply

Your email address will not be published.