Varsles i mars

I løpet av mars får alle som skal kalles inn til førstegangstjeneste det neste drøye året “varsel om planlagt førstegangstjeneste”. Varselet gjeller alle de som skal inn til førstegangstjeneste med oppstart i tidsrommet juli 2009 til april 2010. I brevet står det tidspunkt for når og hvor oppstart av førstegangstjenesten er planlagt. Før du har mottatt dette varselet er det ikke bestemt når eller hvor du skal kalles inn. Du som mottar “Varsel om planlagt førstegangstjeneste” må planlegge med at Forsvaret vil kalle deg inn til førstegangstjeneste på oppgitt tidspunkt. Hører du ikke noe fra Forsvaret kan du regne med at du ikke blir kalt inn til førstegangstjeneste i perioden juli 2009 til april 2010, og kan søke på skole og jobb deretter. Endelig innkalling får du først tre måneder før innrykksdato.

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23

Leave a Reply

Your email address will not be published.