Feltøvelsen hos USNG

Etter at HV-ungdommen og RRF-troppen hadde kommet seg på plass i Camp Ripely og fått et par dager på seg til å bli kjent med maten, var turen inne for å komme seg ut i felt. I full amerikansk uniform og med de spesielle Mikke Mus-støvlene ble HV-ungdommen kjørt ut i busser til øvningsområdet.

Les flere nyheter på Batterinytt

HV-ungdommen ble innlosjert i små hytter ute i felt, side amerikanerne ikke ønsket at de skulle fryse i de amerikanske teltene.

I løpet av øvelsen som varer i fire dager skal ungdommene igjennom både improvisert bivuakk, skarpskyting, teltoppsett, skiskyting og trugeløp. Snøen er imidlertid omtrent fraværende så alt må foregå i preparerte løyper.

Tags:
Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23

Leave a Reply

Your email address will not be published.