Øvelse Vinterdrill

Nå kan du melde deg på nyårets første øvelse. Øvelse Vinterdrill arrangeres i tidsrommet 13-18 februar på Heistadmoen og det er distriktet står som arrangør.

Hovedfokuset under øvelsen vil være grunnleggende vinterdisipliner og skoleskyting. Øvelsen har som hensikt å trene de disipliner som omhandler feltliv vinter, søk etter savnede personer under vinterforhold, forebygging av kuldeskader, samt skyting.

Øvelsen gjennomføres som en forberedelse til utvekslingen med Royal County of Berkshire Army Cadet Force som gjennomføres i februar 2009. Vinterdrill er dermed også biletten som sikrer deg førsteplass i køen til englandturen. Summercampen hos RCABCF går fra 2-8.august, deretter venter to dager med sightseeing til Waterloo, Belgia. Maks 25 ungdommer får bli med på denne turen, de som møter opp på Vinterdrill er sikret plass.

Se øvelseskalenderen for 2009 her.

Aller siste frist for å melde seg på øvelse Vinterdrill er mandag 9.februar.

Meld deg på i dag! Send e-post til post@rekruttbatteriet.com

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23

Leave a Reply

Your email address will not be published.