Army Cadet Exchange Program

Heimevernsstaben melder at et nytt utvekslingsprogram er på trappene. Norge har nå blitt medlem av ACE (Army Cadet Exchange Program), noe som betyr at enda flere vil få sjansen til å møte ungdommer fra andre land.

Les flere nyheter på Batterinytt

Første utveksling går av stabelen allerede i år. Mellom 11.juni og 25.juli 2009 vil Heimevernets ungdomsorganisasjon i Norge sende til samme 8 HV-ungdommer og tre befal til henholdsvis Tyskland, England og Canada. Denne utvekslingen går uavhengig av USA-utvekslingen og vår lokale Englands-utveksling.

Fordelingen vil bli:
– 3 HVU og 1 leder til TYSKLAND
– 2 HVU og 1 leder til ENGLAND
– 3 HVU og 1 leder til CANADA

Siden kandidatene plukkes ut fra de rundt 90 ungdomsavdelingene rundt om i landet vil konkurransen om plassene bli hard. HV-02 har fått i oppdrag å stille en kandidat fra hver avdelingen i distriktet til rådighet.

Her kan du lese mer om ACE.

For at Rek.btt skal plukke ut den beste kandidaten fra vår avdeling, ber vi herved om at samtlige som er interessert sender oss en kort CV og forklaring på hvorfor akkurat du skal få lov til å reise.

For å bli tatt i betraktning må du oppfylle disse kriteriene:

  • Skal være mellom 16 og 18 år.
  • Skal ikke fylle 19 år i 2009.
  • Fysisk godt trent/ skikket
  • Skal takle å ha “ambassadørrollen” for Norge.

Søknader sendes inn til post@rekruttbatteriet.com innen 1.februar kl 12:00.
Husk å merk mailen med: Army Cadet Exchange Program-(ETTERNAVN)

Mer informasjon kommer snart.

NK Rek.btt

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23

Leave a Reply

Your email address will not be published.