Tjenestestart Rek.btt

Jul og nyttår har satt sine spor. Rist av deg ribbefettet og møt opp til første mandagsmøtet i 2009.
Etter en lang periode med helligdager og god mat, er det nå på tide å starte opp tjenesten igjen. Første oppmøtedag er mandag 12. januar kl 18:30. Avdelingen forventer fullt oppmøte, med eventuelt gyldig fravær for den som ikke møter.

Første mandag etter jul- og sommerferie er naturligvis mønstringsdag. Derfor, husk å ta med alt utstyret ditt.

Året 2009 har mye å by på og allerede nå kan du krysse av i kalenderen hvilke dager og helger du skal på øvelse dette året. Alle øvelsene som listes opp på denne siden er distriktsøvelser og åpne for alle gruppene. I tillegg til disse vil enkelte av gruppene vurdere internøvelser etter behov og kapasitet. Alle øvelser vil bli gjennomført på enten Heistadmoen, Sessvollmoen eller Steinssjøen.

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23

Leave a Reply

Your email address will not be published.