Max Manus på museum

Max Manus var en av de mest profilerte motstandsmennene og sabotørene i Norge ved siden av blant andre Gunnar “Kjakan” Sønsteby under andre verdenskrig. Norges Hjemmefrontmuseum (NHM) på Akershus har nå laget en egen utstilling av motstandsmannen i forbindelse med filmen Max Manus.

Besøkende kan se sabotøren sine personlige eiendeler, deriblant de originale tegningene for babytorpedoer og limpetminen som senket slaveskipet Donau. Sykkelen, uniformen og medaljen som tilhørte Manus er også blant de personlige eiendelene som vises i utstillingen.

Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/2/d/rekruttbatteriet.com/httpd.www/wp-content/themes/portal/single.php on line 23

Leave a Reply

Your email address will not be published.